У Києві пропала безвісти дівчинка, яка страждає важкою формою аутизму. Про це повідомляють у Службі розшуку дітей столичної поліції.

Зазначається, що пошуки зниклої дитини ведуть по всій області. Дівчинка вночі пішла з місця свого постійного проживання по вулиці Кубанська в селі Софіївська Борщагівка, що під Києвом. Її зникнення батьки помітили тільки вранці.

Дівчинці - 14 років. Вона страждає важкою формою аутизму. Очі зелені, волосся русяве, довгі.

У чому була одягнена дівчинка на момент відходу з дому, батьки не уточнили.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За інформацією правоохоронців, дівчинка худорлявої статури, сильно сутулиться.

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження дитини, правоохоронці просять повідомити за телефоном спецлінії «102».

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львові встановлюють особу померлого чоловіка, якого виявили на одній з вулиць міста. Так, стало відомо, що Шевченківський ВП ГУНП у Львівській області встановлює особу невпізнаного трупа. Зазначається, що тіло чоловіка виявили у Львові за адресою вулиця Мазепи 22. правоохоронці попросили допомогти в упізнанні померлого і зателефонувати на гарячу лінію.

Також Знай писав, що в Дніпропетровській області розшукують безвісти зниклого підлітка. Стародубцев Олександр Олексійович пішов з дому ще 3 вересня, близько 9 години ранку. Хлопця з того моменту ніхто не бачив, і почали розшукувати в Дніпрі і по всій області.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківській області стався інцидент-там розшукують молодика, який поїхав на заробітки до Польщі і зник. Кузан Роман Іванович проживає в Долинському районі. Він перестав виходити на зв'язок з рідними, а телефон відключився.