У середу, 23 вересня, в Україні зафіксували другий випадок смерті дитини від коронавірусу.

Про це заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов під час брифінгу в четвер, 24 вересня.

"За минулу добу в Україні захворіли 3 тис. 372 людини, з них 242 дитини і 172 медичних працівника. Було госпіталізовано 685 осіб. За останню добу в Україні зафіксовано 52 летальних випадки, серед яких одна дитина. Це другий смертельний випадок серед дітей за весь час пандемії", — сказав міністр.

Степанов також зазначив, що з початку епідемії в Україні заразилося 188 тисяч 106 осіб, з них 12 400 - діти, 14 337 - медпрацівники.

Нагадаємо, українські медики з початку пандемії коронавірусної інфекції covid - 19 підтвердили вже понад 188 тисяч випадків зараження. За добу (23.09) зафіксували 3372 нових випадки. Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 83 458 пацієнтів. За останню добу видужало 1788 осіб, 52 людини померло.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Дані з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні. Інтерактивну карту і дані про поширення коронавірусу в світі і країні кожен українець може простежити на сайті MY.UA.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, професор, який передрік пандемію, розповів про синдром covid-стресу.

Як повідомляв Знай.uа, навчання під час пандемії-які заходи вживаються в школах різних країн світу.

Знай.uа писав, у США знайшли першу білку, яка запустила епідемію бубонної чуми.