У середу ввечері, 23 вересня, в Києві на Лисій горі виявили труп чоловіка. Невідомий обмотав його шию ременем і проткнув ножицями.

По-звірячому вбитого чоловіка випадково помітив перехожий на галявині біля капища. На вигляд убитому близько 50 років. Про це повідомляє "Інформатор".

За попередніми даними, чоловіка не раз вдарили цеглою по голові, душили ременем, а після - встромили ножиці. На місці працювали поліція та оперативники.

На Львівщині, неподалік від Радехова, на трасі було виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Про це повідомили у Львівській обладміністрації. Як зазначається, про інцидент стало відомо в неділю, 20 вересня. Повідомляється, що близько 5:20 на автодорозі "Радехів-Броди" знайдено труп, що перебував за 40 метрів від перекинутого автомобіля марки "БМВ".

Нагадаємо, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них. На місце викликали поліцію.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом прямо в залі суду. Він спробував розпороти собі живіт в присутності людей.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи.