На Київщині 20 вересня у страшній аварії загинули матір і донька-підліток. Чоловік, що перебував за кермом, госпіталізований до лікарні у вкрай важкому стані. Місцеві жителі звинувачують у трагедії жахливий стан доріг, пише видання «Обозреватель».

Про аварію відомо, що водій автомобіля марки Chery Amulet не впорався із керуванням, його винесло на зустрічну смугу, і там він протаранив вантажівку КамАЗ.

В легковику перебувала сім’я Лаврищуків із села Юхни: внаслідок ДТП 41-річна Валентина, дружина водія, загинула на місці. Їхня 16-річна дочка Аліна – померла від отриманих травм в автомобілі швидкої допомоги.

Вдома на батьків чекав син Віктор – студент технікуму. В селі їх характеризують як хорошу родину, працьовитих та чесних людей.

Фото: "Обозреватель"
Фото: "Обозреватель"

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Фото: "Обозреватель"
Фото: "Обозреватель"

“Це дуже хороша сім’я, працьовита. Сергій працював у фермерському господарстві, мама Валентина – в Кагарлику на фабриці “Лагода”, дочка Аліна пішла в дев’ятий клас. Так шкода цю сім’ю! Сергій у дуже важкому стані, його спочатку забрали в Кагарлик до лікарні. Але власник фермерського господарства зараз повіз його до Києва”, – розповідає голова сільради Валентина П’ятенко.

За її словами, батьки обожнювали своїх дітей, і найважчою втратою для батька стане смерть донечки.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

На думку очевидців аварії, причиною могли стати жахливі дороги в місці ДТП.

“Асфальту просто немає”, - стверджують місцеві мешканці, додаюси, що водія могло засліпити сонце, а машина втрапила колесом у яму, і її відкинуло на зустрічну смугу.

«Думали, що хоч перед виборами нам щось зроблять, але помилилися, ось до чого призвело», - додають люди.

У поліції поки що дві версії страшної події – або водій не помітив яму, колесо машини відвалилося, і її винесло на зустрічну смугу, або ж водій намагався здійснити обгін, але йому це не вдалося.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що стало відомо про смертельну ДТП, яка сталася в Запоріжжі. Живцем у палаючій машині згоріло три студенти.

Також Знай повідомляв, що в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода-мотоцикліст збив трьох пішоходів.

Нещодавно Знай передавав, що в Закарпатській області 14 вересня сталася смертельна ДТП за участю легкового авто.