Цього року столиця України отримає найвищу ялинку за весь час святкувань – святкове дерево підніметься над Софійською площею на висоту в 31 метр. Про це розповіли організатори свята Folk Ukraine.

Особливістю святкової ялинки стане "пеньок", в якому розмістять кілька фотозон. Однак, якщо карантин по коронавірусу до того часу не скасують, фотозони розмістять навколо «пенька».

За словами організаторів, тематикою святкування цього року стануть Пригоди в казковому лісі. Ялинка, як зазначають організатори, буде штучною. Ще в січні 2020 року були проведені виміри, необхідні для втілення цієї ідеї в життя.

Фото: Folk Ukraine
Фото: Folk Ukraine

Фото: Folk Ukraine
Фото: Folk Ukraine

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Підстава« "пеньок" площею в 34 квадратних метра і діаметром приблизно в 10 метрів використовують як павільйон для розміщення фотозон і різних активностей. Крім того, з вікон пенька будуть виглядати казкові сови.

Верхівку самої ялинки прикрасять спеціально для цього створеної зіркою. Вся конструкція повинна досягати трьох десятків метрів у висоту.

Також навколо головної ялинки з'являться фотозони з ялинками поменше, де всі бажаючі зможуть сфотографуватися на пам'ять.

Нагадавши, сто тисяч українців зустріли Новий рік 2020 біля головної ялинки країни

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні засяяли різними кольорами новорічні ялинки.

Також Знай.uа писав, воїни ЗСУ зворушливо привітали українців з Новим роком