У Києві, в новому житловому будинку, що розташований на Осокорках, з-під кранів у мешканців тече жахлива вода іржавого забарвлення. Про це розповіли у соцмережі Facebook самі жителі будинку, оприлюднивши відповідне відео.

За словами очевидців, брудна вода з-під крану тече вже майже тиждень, і найбільше на вигляд нагадує напій «Фанта».

На опублікованих кадрах – непрозора брудна рідина, яка тече з крану на кухні. Такою водою користуватися не лише не можна, але й небезпечно для здоров’я.

“Вода в Києві сьогодні. Осокорки, новий будинок, ноу коментс”, – пише автор відео.

«Я думала, що таке лише у нашому районі», «Ото жесть!!! Треба дати… усім причетним, так не має бути», - обурюються кияни.

«Якщо закинути овочів і м‘яса трошки, то буде виглядати, як нормальний борщ», «Це вже другий тиждень продовжується. Але сьогодні справжній помаранчевий сік!», - додають коментатори.

«А ти зливай в окремий бачок і вистав «Водоканалу» на компенсацію вартості злитої води», «Це нормально, так як труби залізні. При простої води і потраплянні повітря так буває. Питання в тому, чому оператор не злив її за свій кошт», «Тому у мене стоять фільтри на воду. Щоб пралка не псувалася, крани і тд», - додають у коментарях.

Нагадаємо, дніпряни жахнули кадрами вокзального туалету, краще тримати в собі.

Як повідомляв Знай.uа, Марцінків пішов на поводу у Зеленського і відправив школярів по домівках.

Також Знай.uа писав, що на Закарпатті школярів посадили за парти під деревами.