Річ Кейсі Хамферіс став наймолодшим водним лижником у світі: малюкові виповнилося всього півроку. Задоволені батьки виклали кадри в мережу і тут же нарвалися на хвилю негативу: пару називають злочинцями, які жорстоко поводяться з дитиною.

"Я катався на водних лижах на свій шестимісячний день народження. Схоже, це велика справа", - так батьки підписали відеоролик, з якого і почалася скандальна історія.

Користувачі Instagram звинуватили батьків у недбалому поводженні з дитиною, які заради хайпу нехтують безпекою дитини.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

"Абсолютно не круто. Подивіться на його ноги, вони вигнулися у зворотний бік. Бідний малюк", - пишуть в коментарях. - "Навіщо? Адже він ще не вміє ходити! Навіщо йому водні лижі?", "Радий, що нічого не сталося з малюком. Це було дуже небезпечно. Невиправданий ризик заради лайків". "Жорстоке поводження з дітьми - це коли батько або опікун своїми діями або бездіяльністю заподіює травму, смерть, емоційну шкоду або ризик заподіяння серйозної шкоди дитині".

До слова, знайшлися у Мінді і Кейсі Хамферисів і прихильники: "Ненависникам не зрозуміти. Їхні діти, напевно, весь день грають у відеоігри", "Це не жорстоке поводження з дітьми. Люди повинні перестати няньчитися зі своїми дітьми, Цій дитині 6 місяців, і він живе кращим життям".

Нагадаємо, що на Хмельниччині таксист врятував хлопчика і став героєм міста - уявив себе на місці дитини.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Чернівцях горе-батька поставили "на лічильник": "Татко, з тебе 127 тисяч"

Також портал Знай.uа писав, що під Запоріжжям п'яна мати відправила доньку в кому після ДТП, потрібна допомога - їхали на скутері.