У середу, 23 вересня, в небі над українською столицею люди помітили американські військові літаки. Якщо точніше - військові конвертоплани Bell V-22 Osprey.

Залізні птахи пронеслися над Північним мостом. Відео, зроблене очевидцем, розповсюджують у соціальних мережах.

Скоріше за все, літаки прибули в Україну для участі в спільних військових навчаннях ЗСУ та НАТО. Конвертоплани Bell V-22 Osprey використовуються для висадки десантників за допомогою канатів.

На території України вперше відбудуться двосторонні навчання повітряно-тактичної групи Сил спеціальних операцій Збройних Сил США в Європі з відпрацювання спільних завдань з підрозділами Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зокрема військовослужбовці обох країн десантуватимуться з літаків США із з використанням парашутних систем різного типу, виконуючи операції в рамках українсько-американського навчання "Rapid Trident".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніцой розлютила обрана МОН тема для першого уроку школярів: "Виховати універсальну робсилу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування.