У Києві продовжують будувати велодоріжки, про які так любить звітувати мер столиці Віталій Кличко. Однак цього разу велодоріжка, облаштована на північному мосту, неподалік від зупинки громадського транспорту, не витримує жодної критики, пишуть у спільноті "Білий велосипед" на Facebook.

За словами автора повідомлення, ця ділянка дороги завжди завантажена велосипедистами, що прямують в обох напрямках. Але на тій велодоріжці, яку спорудила влада міста, двоє людей не можуть розминутися, не встаючи з велосипедів.

"Там дві дитини не роз'їдуться!Пояснюють, це-одностороння велодоріжка, і нефіг назустріч їхати! Я сам ненавиджу "їздунів задом наперед", але вони існують!",- зазначає автор повідомлення.

Фото: "Білий велосипед"
Фото: "Білий велосипед"

Фото: "Білий велосипед"
Фото: "Білий велосипед"

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Фото: "Білий велосипед"
Фото: "Білий велосипед"

Фото: "Білий велосипед"
Фото: "Білий велосипед"

"Це називається" На тобі, боже, що мені негоже". Хоча не здивуюся, якщо хтось із тих, хто має відношення, пишається, як красиво і багатофункціонально зроблено. І велодоріжка і туалет і душ (під час дощу) одночасно. Крім того ще й тренажер уваги і рефлексів для всіх, хто їде назустріч один одному по цій доріжці", - сміються коментатори.

Крім того, сама зупинка облаштована таким чином, що велосипедисти не в змозі побачити, що ж їх чекає попереду. Зіткнутися з велосипедистом, що їде назустріч, в таких умовах дуже легко.

Разом з тим, переробляти незручну велодоріжку ніхто не збирається.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що На Тернопільщині відремонтують давню дорогу - не бачила асфальту 50 років

Також портал " Знай.ua " писав, що На Львівщині парком потекла невідома рідина: "воно зелене!"

Також портал " Знай.ua " писав, що У Запоріжжі наркомани та алкоголіки перетворили парк на смердючий хостел, страшно підійти