На сході Китаю в місті Суцянь цілком звичайна, на перший погляд, курка знесла дуже дивне яйце: зелене, ще й в цяточку.

Господиня несучки вирішила, що забарвлення яйця дуже схожий на те, що описує доктор Сьюз в дитячій книзі "Зелені яйця і шинка". Жінка показала "урожай" репортеру місцевої радіостанції громадського каналу Цзянсу і миттєво прославилася.

За словами господині, нічого в раціоні птиці вона не змінювала: як і зазвичай, погодувала її овочами, травою і кукурудзою.

У той же час старший ветеринар тваринницької та ветеринарної станції Суцянь Чжан Веньчен вважає, що яйце могло бути простимульовано зовнішнім фактором, коли воно ще знаходилося в курячій трубці. Наприклад, скорочення трубки викликало остаточну секрецію протеїнового шару, що сформувало такий незвичайний окрас.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Тим часом на Тернопільщині стався інцидент, який змусив жителів Бучацького району здригнутися. На одному з місцевих водойм почала масово дохнути риба. Мор риби зафіксували в селі Соколів.

Нагадаємо, Знай писав, що Азовське море в Приморському Посаді "втекло" від відпочиваючих. Останні теплі дні оксамитового сезону на курорті приготували рідкісним відпочиваючим приємний сюрприз – сонячну погоду і штиль. Лінія прибою на узбережжі несподівано відступила в середньому на 10-15 метрів. Після себе море залишило на березі десятки мертвих медуз, водорості і камені, які раніше ховалися під водою.

Також Знай писав, що в Австралії тушу мертвого кита прибило до популярного пляжу. Відчувши запах розкладається плоті, навколо зібралася велика зграя акул-людожерів, неабияк налякавши відпочиваючих. Інцидент стався в штаті Новий Південний Уельс.

Нещодавно Знай передавав, що Азовське море і в розпал оксамитового сезону атакували небезпечні морські монстри-медузи корнероти. Опік від щупалець такої медузи може викликати сильну алергічну реакцію. Особливо небажано контактувати з цими тваринами дітям до трьох років і людям похилого віку.