У Києві помітили кортеж, що складається з пари елітних автомобілів марки Cadillac Escalade. Відзначається, що пройти повз величезних позашляховиків, і не помітити їх, практично неможливо. Про це пише в соцмережі Instagram Користувач lux.vehic1es

Як припускає автор поста, автомобілі до того ж ще й броньовані. Крім того, у них «круті» держномери, що складаються з одних сімок.

"Продовжую рубрику "Кортеж", так вона тобі подобається найбільше. Цього разу пара ескалаторів глави Нафтогазу України. Невже його робота така небезпечна, що потрібно обзавестися двома броньовиками?",- пише автор повідомлення.

За припущеннями передплатників сторінки, автомобілі можуть належати або голові Нафтогазу України, або колишньому депутату Вілену Шатворяну.

"Без образи, виходить, що Україна, як і Росія, тільки за рахунок сировинних ресурсів розвиваються. І гроші у людей, хто близько до цього стоїть", " Ну звичайно!!!! Гроші в" чумаданах " перевозити, потрібна надбезпека!!!!",- коментують українці.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Рада відповіла Кравчуку про амністію і вибори на Донбасі: "Військовий злочин"

Як повідомляв " Знай.ІА", Коломойський притягає Конституційний суд, щоб зберегти пільгову ціну на струм і розкрадати " Центренерго"

Знай.ІА писав, Герус повинен понести відповідальність за медіа-міф "Роттердам+", - експерт. Він не виключив, що правоохоронні органи можуть почати розслідування за фактом нанесення державі збитків через розтрату коштів на проведення цього розслідування.