Про це він заявив в ефірі телеканалу News One.

«Я зібрав групу економістів, які говорять про те, яким чином потрібно вести міське господарство і його фінансову складову. Ми не можемо в цьому місті йти вперед без запозичень. Ми не можемо працювати без фінансових інструментів. Все це розуміють», - сказав Андрій Пальчевський.

Політик упевнений у необхідності прийняття закону, який дозволить наповнювати бюджет з муніципальної власності.

«У нас повинна бути система отримання податків не тільки з фізичних осіб. Найголовніше, в Україні відсутній закон, який дозволяє з міської муніципальної власності отримувати. Адже це основне джерело доходу в Лондоні і в Парижі, в Нью-Йорку і в Вашингтоні. А у нас його немає. У нас тільки з людей. А ви знаєте чому? Тому що вся муніципальна власність роздана дружкам мера», - заявив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Він також поділився інформацією про те, яку частку з будівництва різних інфраструктурних об'єктів отримують мери міст.

«Мерів оточують їхні гаманці, які віддають з теми. Той, хто будує метро віддає 30%. Я з ними розмовляв, і вони мені вже розповіли, яку частку хто може платити», - сказав Пальчевський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Андрія Пальчевського висунули в мери жителі одного з районів Києва.