У Києві оголосили в розшук дівчинку, яка вже не в перший раз надовго йде з дому. Про це повідомили в службі розшуку дітей столичного ГУ Національної поліції.

Як повідомляється, розшуком дитини займається Дніпровське управління поліції.

За інформацією правоохоронців, 16-річна Валентина Хлюстова вийшла з дому 22 вересня і досі не повернулася назад.

Відзначається, що зникла дівчинка була одягнена в куртку синього кольору, бірюзового кольору джинси. На ногах - сині кросівки.

Виглядає Валентина на 15-16 років, 170-175 сантиметрів зросту, худорлявої статури, світле волосся нижче плечей, очі блакитні.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше дівчинка вже йшла з дому, в квітні, - тоді її "пригоди" завершилися благополучно, її знайшли і повернули додому.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Всіх, хто володіє інформацією про можливе місце знаходження дитини, просять телефонувати за номерами телефонів спецлінії поліції.

Нагадавши, Знай писав, що в Івано-Франківську розшукують дівчинку-підлітка. Співробітники ювенальної превенції в Івано-Франківській області розшукують зниклу дівчинку з Івано-Франківська Василик Анастасію Ігорівну, 2005 року народження. Дівчина зникла 19 Вересня. Вона вийшла з дому ввечері і більше не повернулася.

Також Знай повідомляв, що в Івано-Франківську знайшли раніше зниклих дітей із Закрпаття. Поліцейські Львівщини, спільно з поліцейськими Івано-Франківська виявили трьох дітей, які пропали кільком днями раніше. 17 вересня діти зникли, про що розповів їх батько в поліції.

Нещодавно Знай передавав, що в Запорізькій області шукають безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому і не вернулся. під Запоріжжям шукають 30-річного Сергія Горєлова. Відомо, що 18 вересня він вийшов на станції «Канцерівка» і зник. Наразі про його місцезнаходження нічого невідомо, телефон чоловіка відключено.