У київській лікарні №4, орієнтованій на лікування пацієнтів з коронавірусом, за дві доби дві людини покінчили життя самогубством. Обидва стрибнули з одного і того самого вікна другого поверху.

Про це у вівторок, 22 вересня, в соціальних мережах повідомляє "Муніципальна варта".

"У київській лікарні за дві доби дві людини покінчили життя самогубством. Обидва вистрибнули з одного і того ж вікна другого поверху. Події відбулися в Київській міській клінічній лікарні №4, яка орієнтована на лікування коронавірусу", - йдеться в повідомленні.

Тепер у цій лікарні наряди Муніципальної варти ведуть цілодобове чергування.

"Щоразу реагували на виклики медперсоналу щодо чоловіків у вікні. Однак спроби відмови від останнього стрибка обидва рази не дали результату. Після падіння проводилися заходи реанімації, проте безуспішно", - зазначають автори публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше в Запоріжжі 12-річна дівчинка хотіла покінчити життя самогубством через нерозділене кохання. Про це повідомили в пресслужбі поліції в Запорізькій області. Повідомляється, що 17 вересня, близько 16:20 у Дніпровському районі дівчинка-підліток намагалася накласти на себе руки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Львові 10-річний хлопчик загадково випав з вікна – мама і сестра були поруч

Як повідомляв портал Знай.ua, у Хмельницькому малюк випав з вікна в дитсадку, вихователька " осліпла"

Також Знай.ua писав, що у Львові чоловік випив 50 таблеток і попрощався з життям-копи спрацювали, як блискавка