У Києві популярний супермаркет METRO вляпався в гучний скандал. У кондитерському відділі покупниця виявила, що печиво продається разом з... екскрементами мишей.

Про це у своєму Telegram-каналі пише паблік "Х**вий Київ".

"В Азії поширені дивні для нас страви - всякі смажені таргани, павуки, скорпіони... Якщо ви - гурман, вихід є!", - пишуть автори.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нещодавно у популярному супермаркеті "Сільпо" у Львові покупці виявили огидний "сюрприз": товари в кондитерському відділі не просто прострочені, в них вже зародилося нове життя.

Нагадаємо, Знай писав, що в Бердянську українці потрапили в лікарні прямо з пляжу, де вони придбали варені креветки та інші смаколики. Відразу у п'яти осіб була діагностована галлофілезная інфекція. Розслідування показало, що причиною цього стали варені креветки, які туристи купили у приватного підприємця, і протягом дня їли їх на пекучому сонці.

Також Знай повідомляв, що в Херсоні жінка купила сир з неблагородною цвіллю. Вона повернулася в магазин і спробувала повернути покупку, але їй сказали, що для літа це нормальне явище. Після скандалу жінці повернули гроші, але порушення не визнали.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині виявили імпортну курку, яка була заражена сальмонельозом. Нещодавно була виявлена партія замороженої курки, яка була експортована з Польщі в країни Євросоюзу і Україну.