Сканадально відома співачка Світлана Лобода несподівано вирішила приїхати на малу Батьківщину - до Києва. Артистка влаштувала "турне" по чотирьох радіостанціях, попутно дивуючи шанувальників новим іміджем.

Столицю Лобода відвідала в понеділок, 21 вересня, про що розповіла в своїх соціальних мережах.

Співачка обирала переможця "конкурсу реміксів" на свій останній хіт Boom Boom.

Вояж по станціях Хіт ФМ, Kiss.FM, Наше Радіо і Російське радіо Україна Світлана Лобода зробила в абсолютно новому для себе образі. Артистка освітлила брови, вибрала нюдовую помаду і відмовилася від яскравого макіяжу очей - обмежилася стрілками і тушшю. Пишні білі локони укладені з ефектом "мокрого волосся", що візуально змінило форму обличчя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, прикутий до ліжка Моїсеєв став повним жебраком - друзі забули, концертів немає: що чекає "Блакитний місяць"

Як повідомляв "Знай.ua", хворий коронавірусом Остапчук підставив попу для благої справи, побачила вся країна. Він зараз знаходиться вдома, разом зі своєю коханою. Пара на самоізоляції, їм довелося навіть скасувати через це весілля.

Також Знай.ua писав, що відверті пози "богині" Огневич збентежили українців: "Не станьте, як Лобода".