Стало відомо про те, що відомий російський виконавець Стас Костюшкін висміяв Володимира Кличка на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином, повідомляється, що Станіслав Костюшкін опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram відео-колаж. На одному ролику боксує сам артист, а ось на другому відомий український боксер Володимир Кличко.

Вони обидва знаходяться на рингу, а Стас підписав дану публікацію: «ще трохи тренувань, і можна балотуватися в мери».

Мабуть Стас Костюшкін переплутав братів, адже, мером є не ВОЛОДИМИР, а Віталій Кличко.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що колишній соліст групи "Чай удвох" Стас Костюшкін зробив важливу заяву про те, що не збирається брати участь в російських ток-шоу по темі насильства. Відео він опублікував на особистій сторінці в Instagram.

Артист вирішив звернутися до публіки після того, як зробив сенсаційну заяву про пережите в дитинстві згвалтування.

Зізнання про те, що він у дитинстві пережив сексуальне насильство 48-річний Стас Костюшкін зробив у шоу " Олена, блін!". Артист зазначив, що зробив так для того, щоб підняти проблему і знайти відгук у суспільства.

Нагадавши, екс-соліст "Чай удвох" Костюшкін вперше розповів про зґвалтування.

Як повідомляв Знай. ua, Собчак висміяла згвалтування Костюшкіна в дитинстві і переплюнула Тодоренко.

Також Знай. ua писав, що популярна співачка втекла з Росії.