Стало відомо про те, що в холодильнику чиновника Укрзалізниці була знайдена величезна сума грошей.

Таким чином, повідомляється, що посадові особи наживалися на контейнерних перевезеннях. Співробітникам СБУ вдалося викрити.

За версією слідства, всього учасники "бізнесу" привласнили собі більше чотирьох мільйонів гривень.

У повідомленні на сайті СБУ йдеться про те, що було оперативно встановлено, що зловмисники штучно створили для Укрзалізниці невигідні умови для курсували регулярних контейнерних поїздів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Співробітники СБУ України, в рамках розпочатого кримінального провадження, задокументували виведення в тінь через рахунки фірм з ознаками фіктивності понад 4 мільйони гривень. Гроші були привласнені організаторами та учасниками протиправної схеми», - йдеться в повідомленні.

У Києві та Одесі були проведені обшуки. Співробітники правоохоронних органів знайшли в приміщеннях УЗ оригінали печатки компаній, документацію, а також матеріали листування фігурантів.

На даний момент ведеться судове розслідування за частиною 3 статті 212.

Як повідомляв портал Знай.иа, жителі Прикарпаття влаштовують святкування попри"червону зону".

Також Знай.иа писав, що Венедиктова прокоментувала чутки про відставку і пригрозила всій Раді: "ми побачимо...."