На полицях київських магазинів може незабаром з'явитися новий "делікатес" - м'ясо крокодила. Державна споживслужба вже обговорила з представниками Південно-Африканської Республіки питання постачання продуктів тваринництва.

Про це представники української сторони повідомили на сторінці у Facebook.

Так, Україна буде поставляти в ПАР яйця і яєчну продукцію, а пар в свою чергу - шерсть і м'ясну продукцію. Зокрема, м'ясо крокодилів. Перш, ніж співпраця почнеться, необхідно пройти процедуру акредитації для ПАР та її підприємств.

🌏 #Держпродспоживслужба продовжує активно посилювати співпрацю на міжнародному рівні 💁🏻‍♀️ Відтак, учора т. в. о....

Geplaatst door Держпродспоживслужба op Woensdag 16 september 2020

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Бердянську українці потрапили в лікарні прямо з пляжу, де вони придбали варені креветки та інші смаколики. Відразу у п'яти осіб була діагностована галлофілезная інфекція. Розслідування показало, що причиною цього стали варені креветки, які туристи купили у приватного підприємця, і протягом дня їли їх на пекучому сонці.

Також Знай повідомляв, що в Херсоні жінка купила сир з неблагородною цвіллю. Вона повернулася в магазин і спробувала повернути покупку, але їй сказали, що для літа це нормальне явище. Після скандалу жінці повернули гроші, але порушення не визнали.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині виявили імпортну курку, яка була заражена сальмонельозом. Нещодавно була виявлена партія замороженої курки, яка була експортована з Польщі в країни Євросоюзу і Україну.