У Київській області схопили банду, яка займалася викраденням автомобілів по всій Україні.

Про це Департамент карного розшуку МВС повідомив у своєму Telegram-каналі в неділю, 20 вересня. Так правоохоронці затримали організатора і чотирьох подільників, які отримували доступ до машини за допомогою спеціального приладу.

Сьогодні відомо як мінімум про 20 злочинів, реальну кількість правоохоронці ще встановлюють. Поліція провела 17 обшуків за місцями проживання членів банди в Києві, Київській, Одеській та Рівненській областях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Виявлено та вилучено неабияку кількість всього, в тому числі спецтехніку для прописки ключів до авто, для відкриття та заведення автомобілів, рації, пістолети, патрони, десятки мобільних телефонів, чимало свідоцтв про реєстрацію т/с, державних номерних знаків, кілька водійських посвідчень, комплекти ключів від авто, 88 фар до автомобілів різних марок, 17 панелей приладів, цифрові магнітоли, панелі клімат-контролю, бортові комп'ютери та інше"– йдеться в повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу для затриманих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області пройшов суд над пенсіонеркою через дії її собаки.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Рівненській області загадково загинув підліток.

Також Знай.ua писав, що франківчанин через суд хотів відмовитися від дитини "з пробірки".