У київській лікарні "Феофанія" лікарі втратили дар мови, коли до них привезли 66-річну пацієнтку, тіло якої пожирала пухлина вагою в 4,5 кілограма.

У сюжеті ТСН розповідається, що утворення заважало жінці дихати, тиснуло на серце, пацієнтка практично не могли нормально лягти. За прогнозами медиків, жінка мала прожити від двох тижнів до декількох місяців максимум. Під час операції її серце зупинялося двічі.

Довгих 12 годин 36 медиків працювали без зупинки. За перші три дні після операції жінка втратила майже 30 літрів крові, лікарі ледве встигали вливати нову.

"Складність операції полягає в тому, що, по-перше, важкий соматичний загальний стан пацієнтки — локалізація пухлини непроста, є небезпека великої крововтрати, пошкодження легенів і зупинки серця. По-друге, технічно складно. Повинні бути одночасно зібрані відповідні фахівці і необхідне обладнання", — розповів головлікар "Феофанії" Ігор Семенов.

У столичній лікарні "Феофанія" 66-річній жінці видалили пухлину вагою 4,5 кілограми. Утворення стискало серце, не давало...

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Geplaatst door ТСН op Zaterdag 19 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві пропала пенсіонерка після інсульту, сини кілька діб не змикають очей.

Як повідомляв "Знай.ua", безвіз для українців: чи дійсно існує загроза закриття кордонів і про що брешуть адепти Порошенка.

Знай.ua писав, "До побачення, наш ласкавий Сашка": Лукашенко отримав імпічмент на європейському рівні.