У листопаді минулого року Алла Мазур розповіла про те, що їй поставили страшний діагноз: рак. Відома українська телеведуча зізналася, що найскладнішим було поговорити з маленьким сином, і розмову вона намагалася відтягнути до останнього.

Насамперед Алла запитала, чи знає Артем про таку хворобу. Ведуча згадала, як син вирішив схитрувати і відповів "ні". Тоді Алла розповіла, що це тривале захворювання, через що люди дуже його бояться.

"Він у мене запитав: "Ти помреш?". Кажу: "Ні. Я ж тобі пояснила: буде тривалий процес лікування, але я обов'язково одужаю", – зізналася ведуча в ефірі ТСН.

Алла зазначила, що боротьба з онкологією дійсно виснажує, але почати нове життя після буває ще складніше. Важливо не мовчати, не ховатися в кокон і обов'язково сказати рідним.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Відома українська телеведуча і улюблениця глядачів Алла Мазур кілька місяців тому відкрила шанувальникам особисту трагедію – у неї рак. Довгий час українці підтримували телезірку, слали їй теплі слова і бажали якнайшвидшого одужання. На щастя, Аллі вдалося перемогти страшну хворобу, і вона змогла повернутися в ефір "ТСН Тиждень". А нещодавно вона відзначила 55-річний ювілей в радикально новому образі - з короткою стрижкою і в кольорі блонд. Алла Мазур вирішила привітати колег, друзів і глядачів за привітання і підтримку – вона залишила трепетний пост у своєму мікроблозі в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо: перемога над раком та молодіжний стиль – як видатні зірки України привітали Аллу Мазур з 55-річчям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ошатна Алла Мазур запросила українців провести вечір разом.

Також портал "Знай.ua" писав, що телеведуча Алла Мазур залишилася без частини волосся, фахівець постарався.