Всього за сім місяців 2020 року населення Київської області збільшилося на чотири тисячі осіб і продовжує зростати.

Це відбувається через наплив мігрантів, йдеться в повідомленні Головного управління статистики в Київській області.

"Чисельність населення в Київській області, за оцінкою на 1 серпня 2020 року, склала 1 785 045 осіб", - повідомляють статисти.

Також наголошується, що в період з січня по липень 2020 року кількість жителів зросла на 4001 людину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Кропивницькому жінка залишила недоношену дитину в пологовому відділенні. Повідомляється, що жінка залишила недоношену дівчинку в пологовому будинку. Жінка пішла в аптеку і не повернулася. З тих пір медики самостійно піклуються про дитину. У пологовому будинку дівчинці дали ім'я Марія Іванівна на честь свята оспівування Марії 28 серпня.

Тим часом у Львівській лікарні швидкої допомоги за життя бореться львів'янка з Covid-19, яка втратила дитину. Медики діагностували у жінки вірусну двосторонню пневмонію, її під'єднали до апарату ШВЛ. Зараз стан львів'янки вкрай тяжкі.

Новонародженому немовляті необхідна термінова операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" в соцмережі Facebook. Повідомляється, що у новонародженого Богданчика лікарі діагностували крововилив в мозок і йому терміново необхідна установка нейрохірургічного шунта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівські хірурги провели унікальну операцію дитині з патологією гортані

Як повідомляв портал "Знай.uа", новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться

Також, "Знай.uа" писав, що молоду дніпрянку з'їдає рак, сини благають про допомогу