Біля Червоного корпусу КНУ ім. Шевченка - акція протесту. Студенти вийшли на мітинг "Освіта без політики". Так учасники протестують проти ідеї провести партійну конференцію "Слуги народу" на території вишу.

Біля будівлі зібралися десятки протестувальників, в руках у них плакати: "Червоний - колір сорому", "Ні зеленому КНУ", "Університет не місце для зборів політичних партій", "Шева не зелений", "Студенти мовчати не будуть", "Верховенство права?".

Студенти вважають, що проведення політичних заходів в університеті порушує закон "Про вищу освіту". Учасники акції вимагають провести незалежне розслідування, і на цей час відсторонити ректора Леоніда Губернського від займаної посади.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Студентський парламент університету вбачає у публічному заході, що проводиться політичною партією "Слуга народу", порушення норм чинного законодавства та наголошує на неприпустимості таких заходів також і з міркувань шкоди для репутації університету", - заявляють у студентському парламенті КНУ.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніцой розлютила обрана МОН тема для першого уроку школярів: "Виховати універсальну рабсилу"

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці отримають пенсії за героїчно загиблих в АТО родичів, у ПФУ розповіли про нарахування

Також "Знай.ua" писав, що погода дуритиме голови українцям то теплом, то прохолодою: коли чекати осінь