Таку думку Кирило Сазонов висловив на своїй сторінці в Facebook.

Смотрю ролики в Ютубе - постоянно вылезает реклама "страшного разоблачения" Андрея Пальчевского. От Шария, что самое...

Geplaatst door Кирилл Сазонов op Zaterdag 19 september 2020

"По Пальчесвскому саме останній тиждень-два дуже багато негативу в мережі. Причому з різних джерел. У такі збіги я не вірю, думаю, можна говорити про організовану кампанію. До Шарию питань немає (давно), а ось хто замовник? Кого Пальчиковий так дратує після висунення в мери Києва? Ну, начебто більше він ніде активних рухів не здійснював - ні в Кабмін, ні в інші місцеві ради не подавався. Тобто, з великою часткою ймовірності можна припустити, що за всією чорнухою про Пальчевського видно тінь чинного міського голови Кличка", - вважає експерт.

У продовженні теми політолог допускає, що потік негативу на Пальчевського обрушився через зростання рейтингу політика.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Змушує нервувати? А як же такі впевнені рейтинги, про які у всіх ЗМІ пишуть - чого боятися? Але, схоже, є чого. Пішов за попкорном, продовжую спостерігати", - завершив Сазонов.

Раніше Пальчевський назвав подільників Кличка і викликав мера на дебати.