У Києві, на станції метро «Героїв Дніпра», чоловік пограбував 13-річну дівчинку – поцупив у неї мобільний телефон. Однак його злочин помітили випадкові свідки, які впіймали злочинця та передали його правоохоронцям. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що чоловік заявив, нібито його обмовили і насправді він нічого не брав.

«Черговий нелюд! Викрав у 13-річної дівчини мобільний телефон із кишені, але коли його затримали почав казати, що нічого не брав. Передали правоохоронцям», - наголошують у повідомленні автори посту.

[embed]https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/3232053636893102/?__xts__

«Зламайте йому щелепу, бо з полісмейстерів толку мало, відпустять!», «Він чому не впав на підлогу, разів п'ять?», - обурюються кияни.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

«Та скільки ж можна? Навчіть своїх дітей, близьких, що всі цінні речі потрібно тримати перед собою! Не залиште жодного шансу нечистим на руку людям поживитися з вашої безвідповідальності!», - додає дехто.

Нагадавши, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них. На місце викликали поліцію.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом прямо в залі суду. Він спробував розпороти собі живіт в присутності людей.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи.