У Києві, на Дніпровській Набережній, було помічено дивний транспорт, який із пасажирами рухався узбіччям траси. При цьому позашляховик має такий вигляд, ніби «втік» зі знімального майданчика «Скаженого Макса». Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Очевидці, які зняли дивний транспортний засіб, припустили, що це нова київська маршрутка.

«Нова «маршрутка» була помічена на Дніпровській Набережній. Цікаво, як оце регламентується відповідно із ПДР?», - пишуть вони під відео.

Нова «маршрутка» була помічена на Дніпровській Набережній. Цікаво, як оце регламентується відповідно із ПДР?

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 19 september 2020

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«Наскільки я розумію, цей транспорт не підходить для пересування на дорогах загального користування. Ну так от він на дорогу і не виїжджає», «Бардак на дорогах, не смішно», - обурюються кияни.

«Він їздить по промзоні, бездоріжжю. Так розумію, новий атракціон», «Це спецтехніка. У техпаспорті "Всюдихід"», «Monster Buggy- на обліку і має право пересуватися по дорогах загального користування!», - додають містяни у коментарях.

До речі, у Дніпрі водій, який обматюкав пасажирку за велику купюру приніс свої вибачення.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі бидло-маршрутник змусив пасажирку ридати через дрібницю: "двісті гривень або на вихід"

Як повідомляє портал Знай.ua, у Дніпрі бидло-маршрутник висадив весь салон через одну стареньку-інваліда: "Мені плювати"

Також Знай.ua писав, що, у Дніпрі бидло-маршрутник протягнув стареньку через весь салон: "показуй, що там у тебе"