У Києві розшукують безвісти зниклу дівчинку, яка пішла з дому і не повернулася. Про це повідомляє спільнота «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що розшук неповнолітньої веде Святошинське УП ГУНП у м. Києві.

За інформацією правоохоронців, малолітня Чорна Дарина Борисівна 2010 року народження 19 вересня 2020 року пішла з дому та до теперішнього часу не повернулася.

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 9-10 років, на зріст 147 сантиметрів, худорлявої статури, темно-русяве волосся коротко стрижене, до плечей. Очі блакитні.

Була одягнена у кепку червоного кольору, темно-сині джинси, спортивну кофту синього кольору, кросівки чорні з червоними смужками. Із собою мала рюкзак фіолетового кольору.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Усіх, хто володіє інформацією про місце знаходження дитини, просять повідомляти на гарячу лінію поліції.

«Якщо взяла рюкзак, це не пропала, з пішла з дому. Найдеться, не переживайте», - «Школа, тренування і так далі в розрахунок не береться?», «Що за маячня?! У мене у трирічного сина вже свій рюкзак і він з ним постійно!», «Ну, ви ж розумієте різницю між 3-х річним, і 10-ти річною? Написано ж - пішла з дому... Не в гості пішла, чи не до друзів... і раптом пропала. Якщо взяла рюкзак і нікому нічого не сказала, значить, просто пішла погуляти, у них так... у сучасних дітей, знайдеться», - сперечаються у коментарях до повідомлення кияни.

«Повідомте, будь ласка, про те, коли дитина знайдеться. Сну вже не буде...», - додає дехто.

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їхні тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідоме.