У Київській області, у місті Біла Церква, безвісти зник неповнолітній хлопчик. Рідні благають допомогти в його розшуках, передає спільнота «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшуком неповнолітнього займаються співробітники Білоцерківського відділку поліції.

За інформацією правоохоронців, розшукується неповнолітній Манікало Захар 2005 року народження. 15-річний хлопчик ще 1 вересня приблизно о 10:00 пішов з місця проживання, що по вулиці Академіка Вула, 6.

Де на даний момент може перебувати хлопець, родичам та правоохоронцям не відомо.

У поліції повідомляють, що хлопець виглядає на 15-16 років, на зріст - 185 сантиметрів, худорлявої тілобудови.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У хлопця - темно-русяве коротко стрижене волосся, очі карі.

Був одягнутий у кофту світлого кольору, темно-сіру футболку із трьома зеленими смужками, спортивні бежеві шорти. Взутий у темно-сині кросівки з буквою "М".

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місця перебування дитини, просять повідомити на гарячу лінію поліції.

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їхні тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідоме.