У п'ятницю, 18 вересня, моторошна трагедія приголомшила киян. Зранку на вулиці Борщагівській, 154 молодик зірвався з даху паркувального комплексу і загинув на місці від отриманих травм.

Найстрашніший момент потрапив під приціл камер відеоспостереження. Про це на своїй сторінці у Facebook пише спільнота "Dtp.kiev.ua".

Пізніше з`ясувалося, що загиблому було лише 20 років. Був це нащасний випадок чи самогубство, встановлять правоохоронці.

Увага! Відео 18+

Раніше у Дніпрі на території покинутої будівлі виявили мертве чоловіче тіло. Про подробиці події розповідає видання "Дніпро оперативний", посилаючись на власні джерела. Повідомляється, що інцидент стався на території покинутої військової частини на вулиці Короленка. За інформацією джерела, тіло без ознак життя випадково виявив чоловік. За яких обставин це сталося - не повідомляється. Померлий був знайдений зі спущеними штанами, а одна його нога була розірвана.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Трохи раніше в Дніпрі співробітники патрульної поліції врятували чоловіка, який намагався вчинити самогубство. Інцидент стався близько 2-ї години ночі в неділю, 30 серпня. Співробітники роти тактико-оперативного реагування помітили на Січеславській набережній групу людей (4 Підлітки і 2 дорослих) у яких виник конфлікт.

Нагадаємо, що у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли – рідні шукають свідків злочину.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", у центрі Дніпра невідомий чоловік чіплявся до перехожих, через що потім зав'язалася бійка.

Також "Знай.uа" писав, що у Кривому Розі городян попереджають про небезпечного чоловіка, який нападає на людей з ножем і жорстко б'є.