У Києві ввечері, 17 вересня, розгулялася справжня буря – потужна стихія зносила все на своєму шляху, зриваючи покрівлю з будинків і ламаючи старі дерева. Про це повідомляють у сюжеті «ТСН».

Відзначається, що потужний шквал з грозою потряс столицю, що розслабилася на початку вересня в майже літньому теплі і сонячній погоді.

На мосту Патона сильним вітром зрушило пластикову огорожу, що розділяє дорожні смуги. На одній з багатоповерхівок ураган ледь не зніс половину покрівлі з балконів на верхньому поверсі.

Наслідки урагану комунальні служби столиці були змушені ліквідувати протягом усієї ночі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На п'ятницю, 18 вересня, синоптики обіцяють всій Україні сильне похолодання з північно-західним і Північним вітрами, які посиляться до штормових поривів.

Нещодавно Знай писав, що погода ще порадує українців теплом. По всій території України очікується тепла, але дощова погода. Опади ймовірні в північних і західних областях країни, а також у Вінницькій області. Температура повітря в середньому складе близько + 25 +29 градусів, на заході буде прохолодніше.

Також Знай повідомляв, що 16 вересня пройшло під знаком теплого сонця і літнього тепла. Вересень вже перевалив за свій "рубікон", проте погода в Україні продовжує залишатися теплою і сонячною. Завдяки потужному антициклону, літо затримається в більшості регіонів України.

Нещодавно Знай передавав, що в жовтні киянам слід готуватися до "традиційних" туманів і нічних заморозків, проте вдень все ще буде плюсова температура. Це не завадить природі показати, всю свою міць. вже в другій половині жовтня потрібно чекати зниження температури і навіть снігопадів. Синоптики також передрекли українцям малосніжну зиму з частими відлигами.