У Києві коронавірусна інфекція атакувала новонароджену дитину. Про це під час традиційного онлайн-брифінгу повідомив міський голова Віталій Кличко.

Зазначається, що крихітному пацієнтові тільки-но виповнилося чотири дні від народження. Крім того, захворіли 10 дівчаток від 3 місяців до 17 років і 11 хлопчиків від 4 днів до 17 років. Про те, в якому стані перебуває немовля, столичний градоначальник нічого не повідомив.

Кличко також уточнив, що за минулу добу на коронавірус захворів 291 мешканець міста, загалом у Києві 18 тисяч 740 хворих із таким діагнозом.

За весь час пандемії коронавірус забрав життя понад трьох сотень містян.

Українців закликають не забувати про заходи безпеки, відповідальна ставитися до власного здоров’я та берегти себе і близьких.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що на Тернопільщині жінки народжують дітей і хворіють коронавірусом.

Медики готувалися до такого розвитку подій, тому в пологових будинках з'явилися палати для майбутніх мам, у яких виявили коронавірус.

Також Знай.uа писав, що головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко зробив зізнання щодо карантину.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові зафіксували бебі-бум. За останню добу в пологових будинках міста народився 41 малюк. Серед новонароджених є і трійня.