Таку інформацію на своїй сторінці у Фейсбуці оприлюднив політичний експерт та блогер Віктор Таран.

"Прийшли свіжі інсайди зі штабу кандидатки в мери Києва Ірини Верещук!

Кажуть, вона всерйоз хоче зняти свою кандидатуру з виборів. І виною тому - саботаж її кампанії з боку "кураторів" київських виборів "Слуги народу" - народного депутата Миколи Тищенка, "смотрящего" Дениса Комарницького і представниці з вічно молодої команди екс-мера Леоніда Черновецького - Алли Шлапак”, - написав експерт.

Прийшли свіжі інсайди зі штабу кандидатки в мери Києва Ірини Верещук Кажуть, вона всерйоз планує зняти свою кандидатуру...

Geplaatst door Viktor Taran op Donderdag 17 september 2020

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За його словами, Комарницький, Тищенко та Шлапак вирішили, одноосібно все “порєшать” і без участі Верещук "забили" списки президентської партії до Київради своїми людьми.

“Верещук, м'яко кажучи, дуже сильно здивувалася, образилася і розлютилася. Хто б що не говорив, але вона дійсно сильна жінка з амбіціями. У неї були свої плани на список "слуг" та своя команда якій вона хотіла забезпечити включення в прохідну частину. І ось таке ставлення з боку "старої гвардії" її просто обурило. Придумана Комарницьким, Шлапак і Тищенко концепція, коли вони вирішують все, а Верещук - весільний генерал без права голосу її категорично не влаштувала. Як і вписані ними в список "Слуги народу" кандидати”, - повідомив блогер.

Він наголосив, що тепер Верещук цілком серйозно планує якомога голосніше грюкнути дверима і піти з дистанції.

“Що може врятувати ситуацію - ХЗ… Кажуть Верещук поставила ультиматум. Або Зеленський втручається у роботу київського штабу і стає на її захист. Або - пані кандидатка, пакує речі, бере в руки парасольку і - летить назад у парламент. Тепер м'яч на полі Банкової. Спостерігаємо яке рішення ухвалить Офіс”, - завершив Віктор Таран.