У Києві жінку, яка загинула внаслідок ДТП, встигли ще й пограбувати. Про це написав у на власній сторінці її син, передає спільнота «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Вчора, о 10-ій ранку, на нерегульованому пішохідному переході («на зебрі») водій автомобіля Daewoo насмерть збив жінку. В лікарню привезли ще живою, але реанімація результатів не дала. З‘ясувалася ще одна річ, яка викликає огиду - стало відомо, що жінка йшла у пункт обміну валют, для того, щоб розрахуватися за сантехніку, оскільки гривень у такій кількості у неї не було. Коли правоохоронці віддавали речі загиблої родичам, сказали, що ні доларів, ні гривень при ній не було», - пишуть у спільноті, додаючи, що «якою ж гниллю потрібно бути, щоб обкрадати людину, яка вся у крові бореться за життя?».

«З досвіду мого (після ДТП), коли прийшов до тями в лікарні, ні ланцюжка, ні браслета золотого вже не було на мені, як і грошей в гаманці... варіанти два - або міліція (2006 рік був), або в кареті швидкої, в опису особистих речей, коли складали акт прийому/огляду, цих позицій вже не було», «У мене знайомі потрапили в ДТП, поки їх з машини вирізали (всі живі), їх обікрали», «Років 10 тому родичі потрапили в аварію. Загинув брат з сестрою (двоє дітей з однієї родини) і його дружина. То на місці аварії як ті помирали їх просто грабували - гроші, телефони. Ні совісті, нічого святого», - діляться власними історіями українці.

«Страшна трагедія. Царство небесне жінці, рідним мої співчуття. Обікрасти людину, і ще при такій ситуації - це можливо тільки руками людини, що знаходиться на соціальному дні, біосміття», «Нехай їм будуть ті гроші на ліки. Бидлота», - додають коментатори.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них. На місце викликали поліцію.

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом прямо в залі суду. Він спробував розпороти собі живіт в присутності людей.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи.