Стало відомо про те, що екс-соліст групи «Тартак» написав листа прем'єр-міністру України.

Таким чином, повідомляється, що Олександр Полонський написав пост на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Останні кілька років чоловік проживає в історичному центрі Києва. Поруч є місце, в якому часто відпочивають люди, і вже безліч років його потрібно захищати від знищення.

Так склалося, що останні кілька років у Києві я живу в його історичному центрі. Тут поблизу є одне затишне місце, повз...

Geplaatst door Олександр Положинський op Donderdag 17 september 2020

Місцева влада не намагається щось зробити, і активістам доводиться шукати різні шляхи опору.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Спробували написати листа прем'єр-міністру України, але для цього потрібно поширити цей пост.

"Вчора, 16 вересня, Прем'єр-міністр Шмигаль дав доручення Кліко, а також Міністру культури та інформаційної політики Олександру Ткаченку та Міністру захисту навколишнього середовища та природних ресурсів України Роману Абрамовському розібратися в ситуації навколо Чкаловського скверу і проінформувати його особисто".
"Справа в тому, що протягом останнього місяця ми працювали над листом до Прем'єр-міністра, зрозумівши, що проблему забудови Чкаловського потрібно виносити на загальнодержавний рівень, оскільки і Кличко, і Київрада остаточно «злили» сквер забудовнику" - написав Олександр.

Варто нагадати, що в Україні багато об'єктів історичної важливості. Архітектурні пам'ятки руйнуються і приходять в запустіння.

Також Знай повідомляв, що молодий харків'янин розмалював стіну будівлі в центрі міста. Відео свого діяння він опублікував у соцмережі.

Нещодавно Знай передавав, що в Луганській області вандали осквернили пам'ятник загиблим військовим під час звільнення Донецької та Луганської областей від російських окупантів.