У четвер вночі, 17 вересня, у Києві на Лісовому масиві, на території парку "Кіото" знайшли бездиханне тіло.

Про це повідомили у пресслужбі "Муніципальної варти".

На місце викликали швидку допомогу, муніципали надали чоловіку домедичну допомогу. Як виявилося, "мандрівник" був мертвенно п`яний, через що втратив свідомість. Чоловіка відправили до витверезника.

Тим часом чернівчанина, який безвісти зник 7 вересня на березі річки, знайшли у водоймі вчора, 11 вересня. Про це повідомили у поліції області. Як зазначається, про зникнення чоловіка повідомив його товариш, разом із яким він вирушив на відпочинок на березі річки поблизу села Непоротове Сокирянського району. Чоловіки планували порибалити, однак після спільної пиятики товариш чоловіка пішов розкладати намет, і лише після повернення помітив зникнення 43-річного друга.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. статистику по зниклих безвісти людям посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їх тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима.