Сутичка кажана й ворони на київському Хрещатику пройшла настільки колоритно, що агенція Reuters визнала знімок одним з найкращих за вівторок, 15 вересня.

Про це йдеться на сторінці Reuters Pictures у Facebook. Найкращий знімок зробив відомий київський фотограф Гліб Гаранич.

Як розповів сам автор фото, сутичка почалася з того, що ворона скинула летючу мишу з дерева, щоб атакувати. Гаранич захистив кажана від крилатого нападника і підсадив назад на дерево.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У коментарях люди почали згадувати кажанів в Ухані, з яких начебто і почалася епідемія коронавірусу. Сам фотограф виклав фото, зроблене через три години у сусідньому кварталі: птах вже був мертвий.

Тим часом у Харкові почав роботу готель для екзотичних дрібних тварин і птахів. Вихованці, яких господарі не зможуть взяти з собою у відпустку або подорож, будуть перебувати під наглядом ветеринара-екзотолога.

А на Закарпатті помітили рідкісну чорну чаплю. Повідомляється, що в селі Богдан Рахівського району, була помічена чорна чапля. Птах вже кілька разів кружляв над селом, тому місцеві припускають, що у неї гніздо в горах неподалік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Буковину заполонили зубри, парк "Юрського періоду" показали захоплюючим фото

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Прикарпатті молодого коня поглинув колодязь

Також, "Знай.uа" писав, що найбільший і маленький осли в світі стали кращими друзями