Кирило Сазонов на своїй сторінці в Facebook прокоментував неординарну поведінку мера Києва, який відібрав у офіціанта мобільний телефон, що належить супутниці його опонента у виборчих перегонах.

«Дивний пост у Фейсбуці Віталія Кличка щодо залишеного в кафе телефону нібито супутниці Андрія Пальчевського мене дещо здивував. Ну, не зовсім в стилі мера такі жарти. Схоже, з деяких пір суперник не дає спокою меру столиці і технологам доводиться шукати креативні ходи. Ну, погодьтеся, важко уявити, як Віталій Володимирович пише або говорить "Містичні історії" і "дедуктивним методом". Не його образ", - пише він.

Таку політтехнологію експерт пояснює прихованою загрозою, яку несе кандидатура Пальчевського.

"Загальнодоступні рейтинги малюють хорошу картинку для чинного мера, але ось закриті і штабні ... вони говорять про неминучий другий тур. Саме з Пальчевським. І якщо в першому турі кандидати отримають тільки голоси своїх прихильників, то в другому всі противники чинної влади можуть проголосувати за суперника чинного міського голови. Другий тур часто стає битвою не рейтингів, а антирейтингів. І тут команда Віталія Кличка допустила фатальну помилку ще рік тому, коли сформувала тактику виборчої кампанії», – резюмував Кирило Сазонов.

Нагадаємо, вчора Пальчевського висунули в мери на зустрічі з виборцями в Оболонському районі столиці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще