Звичайна дворова зустріч в Оболонському районі перетворилася в стихійну акцію підтримки політика, під час якої місцеві жителі попросили Андрія Пальчевського взяти участь у виборчій кампанії.

Пальчевський обговорював с жителями Оболоні проблеми району і в ході діалогу громадськість висловила бажання делегувати Пальчевському право представляти їхні інтереси на посаді міського голови. Вражений Пальчевський пристав на пропозицію та заявив:

«Я довго вагався, чи йти в мери. Але, здається, прийшов час взяти відповідальність на себе. Зараз я бачу, що нам вдалося зібрати команду професіоналів, які можуть зробити місто успішним і зручним для життя», - сказав кандидат.

Також Пальчевський окреслив цілі, які ставить перед собою та своєю командою:

«Мене надихає ваша підтримка. І повірте, я її дуже ціную. Ми йдемо у владу, для того, щоб змінювати місто. Для цього ми відкриватимемо нові станції метро - щороку. Нові дитячі садки - щороку. Нові розв'язки - щороку. Нові лікарні - щороку. І це не фантазії», - звернувся він до людей.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, згідно з соціологічними дослідженнями Андрій Пальчевський головний претендент на вихід до другого туру виборів мера Києва.