У Києві все частіше серед пацієнтів з коронавірусом виявляються вчителі та їхні учні. Через розгул небезпечної хвороби столична влада змушена закривати цілі школи та окремі класи на карантин. Про це стало відомо з брифінгу мера столиці Віталія Кличка.

За його словами, на вимушеному карантині опинилися чотири столичні школи - Оболонського, Дарницького, Голосіївського та Солом'янського районів.

При цьому ще майже в сотні шкіл 188 КЛАСІВ переведені на дистанційне навчання через хворих коронавірусом учнів.

Серед усіх хворих з китайським вірусом в Києві - 207 школярів і 108 вчителів.

Також закриті групи в декількох дитячих садках-в Дарницькому та Подільському районах. Три дитсадки, в яких раніше був введений карантин, повернулися до роботи.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За останню добу в Києві захворіли коронавірусом ще 356 осіб, в Україні нових випадків захворювання – майже три тисячі.

16.09.2020 Онлайн-брифінг мера Києва Віталія Кличка

❓Про кількість інфікованих киян ❓Кияни якого віку найчастіше помирають від коронавірусу ❓Скільки столичних шкіл та садків закрито на карантин ❓Як Київ готується до опалювального сезону Вже зараз в прямому ефірі про це та інше

Geplaatst door Віталій Кличко op Woensdag 16 september 2020

Раніше портал Знай.ua писав про те, що медик потужно звернулася до українців у розпал пандемії, клубок у горлі: "не вірите?"

Також портал Знай.ua писав, що Тернопільщину атакував коронавірус-лікарні переповнені, у медиків не вистачає рук

Також портал Знай.ua писав, що хворий Кернес стане сусідом Навального в німецькій клініці - стан важкий