Колишня перша леді України Марина Порошенко балотується на посаду депутата Київради від Партії "Європейська солідарність".

Таке рішення прийняли на з'їзді партії в середу, 16 вересня.

"Сьогодні я стою перед вами в новому статусі. І знаю, що перше питання, яке почую, буде - чому я йду в політику? Відразу хочу сказати, що не відчуваю себе політиком. В першу чергу, я громадянка своєї країни, яку я дуже люблю, і мені не байдуже, що буде з Україною і як буде розвиватися наша столиця. Людям часто розповідають про політику загальними словами, стандартними фразами, але моє глибоке переконання, що політика - це не красиві гасла, а конкретні дії”, - сказала Марина Порошенко.

Кандидатка додала, що за п'ять років на посаді першої леді вона встигла реалізувати безліч соціальних і гуманітарних проектів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
"І в своїх діях я точно керувалася не красивими словами, а конкретними результатами, щоб поліпшити життя кожної конкретної дитини, кожної окремої сім'ї”, - додала вона.

Нагадаємо, український "Forbes" вперше за чотири роки опублікував рейтинг сотні найбагатших бізнесменів нашої країни, статки яких у сукупності перевищили $ 31 млрд. зокрема, серед "золотих" українців опинилися Рінат Ахметов, Петро Порошенко, а також Віктор Пінчук.

Як повідомляв Знай.uа Порошенко налетів на Зеленського з обвинуваченнями, ввижається Путін.

Також Знай.uа писав, прокурор розбрату: як повернення Кулика до ГПУ може зіпсувати відносини України з США.