В суботу, 12 вересня, у Дарницькому районі на вулиці Російській від господарів полетів папуга корелла.

Про це пишуть у спільноті "Позняки Осокорки Харьковский - жилые массивы Дарницкого р-на г.Киева" у Facebook і просять небайдуших відгукнутися та допомогти у пошуках.

У повідомленні відзначається, що птах не зовсім здоровий та потребує лікування. Маленький втікач може знаходитися в районі вулиці Росошанської.

Нещодавно ми писали, як на Рівненщині лелека втрутився у футбольний матч, птаха намагалися відігнати за межі поля, але він лише шипів. Футболістам-аматорам Сарненського району, що на Рівненщині під час одного з футбольних матчів задавив лелека. Птах під час останнього матчу прилетів на футбольне поле чим завадив гравцям.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Тим часом у Харкові почав роботу готель для екзотичних дрібних тварин і птахів. Вихованці, яких господарі не зможуть взяти з собою у відпустку або подорож, будуть перебувати під наглядом ветеринара-екзотолога.

А на Закарпатті помітили рідкісну чорну чаплю. Повідомляється, що в селі Богдан Рахівського району, була помічена чорна чапля. Птах вже кілька разів кружляв над селом, тому місцеві припускають, що у неї гніздо в горах неподалік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Буковину заполонили зубри, парк "Юрського періоду" показали захоплюючим фото

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Прикарпатті молодого коня поглинув колодязь

Також, "Знай.uа" писав, що найбільший і маленький осли в світі стали кращими друзями