Кияни втомилися від співгромадян, що палять на балконах – їдкий сигаретний дим тягне в інші квартири, і їх жителі мимоволі змушені дихати сморідом. З проханням заборонити куріння на балконах до Київради звернулися автори відповідної петиції.

Крім заборони на куріння на балконах, кияни просять посилити контроль за курінням в громадських місцях.

"Через куріння на балконах і в під'їздах багатоквартирних будинків тютюновий дим потрапляє в сусідні квартири, завдаючи шкоди здоров'ю людей, які не курять, в тому числі дітей і вагітних жінок", - пишуть автори звернення.

При цьому автори петиції наполягають на необхідності введення в столиці штрафів за куріння на балконах багатоповерхових будинків, всередині квартир і під вікнами житлових приміщень, а також підвищити штрафи за кинуті на вулицях і в під'їздах недопалки.

Варто нагадати, що петиція повинна набрати більше 10 тисяч голосів за три місяці, і тільки після цього її розглянуть у Київській міській раді.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, на Харківщину розкопали братську могилу. Літо 2020 року стало з одного боку продуктивним у пошуках загиблих, а з іншого боку неприємним для пошукової групи, що складається з волонтерів.

Як повідомляв " Знай.ua", У Франківську заплатили 13 мільйонів за автомобілі "швидкої допомоги" сумнівної компанії.

Знай.ua писав, коронавірус не перешкода - на Тернопільщині 7 жінок народили здорових малюків. Медики готувалися до такого розвитку подій, тому в пологових будинках з'явилися палати для майбутніх мам, у яких виявили COVID-19 і вони припали до речі.