У Києві керівника комунального підприємства затримали за звинуваченням у корупції. Про це повідомили в Службі безпеки України.

За інформацією, наданою правоохоронцями, виконуючого обов'язки генерального директора одного з комунальних підприємств Київської міської адміністрації викрили у вимаганні хабара від бізнесменів за факт укладення неправомірних договорів про оренду приміщень, які перебувають у комунальній власності.

При цьому сам підозрюваний прикривав незаконну передачу складських приміщень під ведення підприємницької діяльності "тимчасовим зберіганням продукції". Окрім офіційної вартості оренди, посадовець вимагав від підприємців ще й додаткову винагороду для себе особисто.

На даний час правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Раніше портал " Знай.ua " писав про те, що У Тернополі податківець попався під час отримання 1 мільйона-взяли з валізою грошей

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал " Знай.ua " писав, що Аж п'яти заблищали: коп "дав деру" з місця хабара і опинився в туалеті, не гірше 100-метрівку

Також портал " Знай.ua " писав, що Під Дніпром озвірілий депутат встромив викрутку підлітку в спину: "дитина могла залишитися інвалідом"