У центрі Києва з'явиться багатофункціональна кіберспортивна арена, яка обійдеться інвесторам в 40 млн доларів.

Про це розповів співзасновник української мультигеймінгової кіберспортивної організації Natus Vincere (NAVI), засновник ігрової платформи DreamTeam Олександр Кохановський, передає MC.today.

Так, комплекс зможе вмістити до 10 тисяч осіб, і кіберспортом там все не обмежується. "Буде не тільки кіберспорт, а й звичайний спорт, концерти, виставки, конференції. У нас в країні ще немає такого майданчика", - розповів Кохановський і зазначив, що в тандемі з готелем "Дніпро" арена зможе проводити до 16 великих кіберспортивних заходів. Це в свою чергу забезпечить приплив 100 тисяч туристів щорічно. Міський бюджет отримуватиме до 40 млн гривень на рік.

"Наша основна ідея в тому, що, коли у нас буде готель і арена — це стане унікальною конкурентною перевагою, щоб брати участь в тендерах розробників комп'ютерних ігор на проведення подій. Ми зможемо отримувати від восьми до 16 топових заходів на рік", - розповідає Олександр.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що учені вперше зафіксували народження планети. Щільний диск з пилу і газу був виявлений навколо молодої зірки під назвою AB Aurigae, на відстані близько 520 світлових років від Землі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook запровадила захисту від шахраїв і збоченців. Тепер система буде попереджати користувачів про підозри у злодіяннях інших користувачів, які захочуть отримати ваші кошти обманним шляхом.

Також Знай.uа повідомляв, що інженери змогли зібрати рукавичку Залізної людини, додавши в неї плазмовий різак, який здатний прорізати як масло лист металу товщиною до декількох сантиметрів.