На Київщині 39-річна жінка лишила візок с однорічною дитиною на узліссі, щоб піти шукати гриби. Каже, коли повернулася за півгодини, дитина зникла. Жінка одразу звернулася до правоохоронців.

Як повідомляє прес-служба поліції Київської області, НП сталася в Іванківському районі.

Поліцейські разом з небайдужими місцевими мешканцями протягом години ретельно прочісували ліс і прилеглу територію, пока не знайшли малечу. На щастя, дівчинка була неушкодженою: об’єктом злочинних посягань вона не стала.

Після щасливого возз’єднання матері з донькою поліцейські провели з жінкою роз’яснювальну бесіду і пояснили, що надалі таке безвідповідальне ставлення до дитини так просто не мине.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Львові на одній з вулиць міста знайшли маленьку дитину, тепер правоохоронці намагаються розшукати її батьків. Про це повідомила головна речниця патрульної поліції Львівської області, Катерина Рибій. Так, стало відомо, що у понеділок, 14 вересня патрульні знайшли дитину на вулиці Виговського 32 навпроти ЦНАП.

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідоме.