Стало відомо про те, що українцям хочуть заборонити продавати сигарети вночі. Деталі резонансного законопроекту.

Таким чином, повідомляється, що автором такої ініціативи є народний депутат від політичної сили «Слуга народу» Євген Шевченко.

Табу на продаж не тільки алкогольних напоїв, а й тютюнових виробів планують накласти в період з 22:00 до 10:00.

Відповідний законопроект був зареєстрований у Верховній Раді, і вже направлений на розгляд комітету і наданий на ознайомлення.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що поки що, в Україні діє заборона тільки на продаж алкогольних напоїв у нічний час.

Справа в тому, що влада взяла на себе відповідальність знизити поширення куріння до 15 відсотків у 2025 році.

У 13-й статті законопроекту йдеться про "захист населення від шкідливого впливу алкогольних напоїв і тютюнових виробів".

Тут зазначається, що суб'єктам господарювання при здійсненні роздрібної торгівлі буде заборонено продавати з 22:00 до 10:00 години пиво (крім безалкогольного), алкогольні, слабоалкогольні напої, вино, а також тютюнові вироби, у тому числі електронні сигарети (вейпі) та рідини до них (добавки та ароматизатори).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Харківщину розкопали братську могилу. Літо 2020 року стало з одного боку продуктивним у пошуках загиблих, а з іншого боку неприємним для пошукової групи, що складається з волонтерів.

Як повідомляв " Знай.ІА", У Франківську заплатили 13 мільйонів за автомобілі "швидкої допомоги" сумнівної компанії.

Знай.ІА писав, коронавірус не перешкода - на Тернопільщині 7 жінок народили здорових малюків. Медики готувалися до такого розвитку подій, тому в пологових будинках з'явилися палати для майбутніх мам, у яких виявили COVID-19 і вони припали до речі.