Стало відомо про те, що в Києві на ходу загорівся автомобіль. Вражаючі кадри вже в мережі.

Таким чином, повідомляється, що інцидент стався в пізній час доби. О 4: 29 на вулиці Вадима Гетьмана, 6 у столиці загорівся автомобіль, який був на ходу.

Подробиці інциденту та інформацію про постраждалих опублікували в прес-службі Головного управління ДСНС України у м. Києві у Facebook.

Столичні вогнеборці ліквідували пожежу в автомобілі 13 вересня о 04:29 до оперативно-координаційного центру Головного...

Geplaatst door Головне управління ДСНС України у м.Києві op Zaterdag 12 september 2020

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На місце події одразу ж додали рятувальників шостої Державної пожежно-рятувальної частини. Вони по прибуттю, не гаючи часу, приступили відразу до гасіння пожежі.

Всього за 20 хвилин вдалося ліквідувати пожежу. Вогонь знищив салон автомобіля, пошкодив моторний відсік, а також лакофарбове покриття.
На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих.

Також у прес-службі додали, що на місце події було направлено 2 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки та 9 чоловік особового складу. Причину загоряння встановлюватимуть правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в місті Кривий Ріг сталася ДТП за участю легковика і маршрутного таксі. Про подробиці події розповідає видання "Перший міський".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 1 вересня на вулиці Піхотинській в мікрорайоні Всебратське. Маршрутне таксі №300 рухалося з боку військового містечка, в той час як по зустрічній смузі їхав легковий автомобіль Daewoo Lanos.

За попередньою інформацією, легковик пішов на обгін, виїхавши на зустрічну смугу, внаслідок чого сталося зіткнення з маршруткою.

Нагадаємо, що у Кривому Розі чоловік кидався під машини, щоб йому підкурили сигарету.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області невідомі скинули літнього чоловіка з моста і зникли.

Також Знай.иа писав, що у Дніпропетровській області потяг збив автомобіль.