У Києві чоловік влаштував стрілянину по знайомих. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що інцидент стався у Деснянському районі столиці – там подружжя тимчасово мешкало на березі річки, на одному з островів Троєщини. До них підійшов знайомий, який влаштував сварку. Коли жінка спробувала заступитися за чоловіка, знайомий вдарив її прикладом рушниці по голові, а тоді здійснив постріл зі зброї в напрямку її чоловіка. На щастя, куля пролетіла, не зачепивши опонента.

На місце події викликали правоохоронців, які разом із спецпризначенцями столичного КОРДу, полку поліції особливого призначення № 1, а також працівників річкової поліції оперативно затримали зловмисника на тому ж острові. У нього вилучили пістолет, а пізніше знайшли й рушницю, яку він покинув неподалік.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Що стало причиною конфлікту, наразі невідомо. За скоєне чоловікові загрожує від трьох до семи років тюремного ув’язнення – за статтею про хуліганство.

«Б*ять, вибачте за мат, але коли стріляють в бік людини, навмисне, і після цього відкривати справу за статтею хуліганство а не "замах" .....- це пис*ць», - коментують подію українці.

Нагадаємо, у київському ТРЦ сталася дивна одностороння дуель, яка налякала відвідувачів.

Як повідомляв портал Знай.ua, у житловому масиві неподалік Рівного жінка розстріляла чоловіка і доньку, а собі пустила кулю в скроню

Також Знай.ua писав, у Франківську п'яний "снайпер" розстріляв спляче місто