Сьогодні, 13 вересня, відкрили сквер “Дубовий гай” за який громада Солом’янського району боролася 12 років.

Про це розповів на своїй сторінці в Фейсбуці депутат Київради Андрій Андрєєв.

Geplaatst door Андрій Андрєєв op Zaterdag 12 september 2020

Сквер отримав свою назву через вікові дуби, які тут ростуть. Мешканці району стверджують, що вік їх сягає більше 300 років! Серед дерев-велетнів – відомий містянам дуб Фролкіна.

“В 2015 році ми надали цій території статус скверу, щоб вберегти цей зелений оазис від забудови, а вже в поточному році нам вдалося домогтися виділення коштів на благоустрій скверу!”, – розповідає депутат.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Депутат Київради Андрій Андрєєв
Депутат Київради Андрій Андрєєв

За словами Андрія Андрєєва, з нагоди відкриття скверу влаштували для дітей та мешканців невелику святкову програму з цікавими майстер-класами та квестами.

“Традиційно встановили в новоствореному сквері пункт обміну книгами, де я розмістив декілька своїх улюблених книг українських письменників, серед яких Василь Шкляр, Юрій Горліс-Горський та багато інших!” – зазначає депутат.